“Immer Gerade Aus”

Immer Gerade Aus.jpg

Immer Gerade Aus is een nieuwe productie van een groep theatermakers uit Tilburg en vindt plaats op 20 t/m 21 april. Deze retro-muziektheatervoorstelling gaat over een vriendengroep in Oost-Berlijn van voor de Val van Muur. Musical Rent inspireerde de makers, dat op haar beurt weer was gebaseerd op Giacomo Puccini’s opera La Bohème. Dromen, liefde, Trabantjes en de geheime dienst passeren de revue en met liedjes geïnspireerd door grote Duitse pophits komt iedere bezoeker al snel in de sfeer van de jaren ’80. En onze Trabant krijgt ook een rol!

De voorstellingen worden gespeeld in de Kennismakerij in de Spoorzone in Tilburg. Deze locatie is de proeftuinvestiging van de Bibliotheek Midden-Brabant waarin allerlei bijzondere vormen plaatsvinden van het delen van kennis en verhalen op andere manieren dan het boek. Op 20, 21 en 22 april vormt de voormalige spoorloods het decor van het verhaal van Immer Gerade Aus. De voorstelling start om 20.30 uur en heeft geen pauze. De  verwachte eindtijd is ongeveer 21.45-22.00 uur. Reserveer nu je tickets!

Wil je meer weten over het leven in Oost-Duitsland? Op zondagmiddag 18 maart organiseert de Kennismakerij samen met de cast van Immer Gerade Aus een kleinschaligde bijeenkomst ‘Ostalgie: Leven in Oost-Duitsland’. Daarin gaan we in gesprek met met een aantal experts en oud-inwoners van de Duitse Democratische Republiek (DDR). En we proeven letterlijk de sfeer van toen, met originele DDR-cola als welkomstdrankje. Kijk voor meer informatie over dit programma op www.bibliotheeknieuwestijl.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s