Jensen Interceptor Convertible

Jasper-Beukenkamp-Classic-Cars_Jensen-Interceptor-Cabriolet-53-1024x683

Een paar weken terug stond ik oog in oog met deze Jensen Interceptor Convertible bij één van mijn opdrachtgevers en werd ik door hem gewezen op de prachtige details van het op maat gemaakte interieur. Toen ik daarna ook nog een originele brochure opensloeg was ik opeens aan het wegdromen. Ik zag mezelf wel rijden met het gezin richting Mediterrane oorden. Dak open, gas erop!

Grappig, want voorheen had ik meer met de dichte Jensens en eigenlijk niets met de open variant. Datzelfde heb ik de laatste paar jaar ook met de open XJS-en van Jaguar. Vooral de XJS-C Targa kon mij nooit bekoren, maar dat is een auto die ik wel graag zou willen hebben als zondagse cruiser.

Enfin, deze Jensen Interceptor Convertible is een uniek exemplaar en waarschijnlijk één van de allerbeste ter wereld. Je zou voor de beeldvorming eens alle details op de foto’s moeten zien in de link hieronder. Perfectie kende voor deze restaurateurs duidelijk geen grenzen. Puur vakmanschap. Jasper Beukenkamp en zijn team hebben de punten op de i gezet. Alles werkt en de auto is prachtig!

http://jbclassiccars.com/?portfolio=jensen-interceptor-mkiii-convertible-1975

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s