Volgens Facebook heb ik een nieuwe baan

header-website-saab.jpg

Volgens Facebook heb ik een nieuwe baan, tenminste als je op mijn profiel kijkt wel: https://www.facebook.com/dennis.drenthe. Facebook begrijpt niet zo goed dat het gewoon mijn passie is om als driver coach mensen te helpen een betere rijder / coureur te worden. Of dat ik gewoon heel erg graag schrijf en het liefst over auto’s, de autosport en vakmanschap van bijvoorbeeld specialisten die klassieke auto’s restaureren of raceauto’s bouwen. Maar goed, ergens klopt het wel, want sinds 1 januari jl. ben ik weer zelfstandig ondernemer. En na bijna 3 ontzettend leuke jaren bij Driving-Fun.com B.V. begon het weer te kriebelen om mijn eigen koers uit te stippelen. En dit is wat ik ga doen:

Driver Coaching (ideal line)
Als Driver Coach werk ik in opdracht van de bekende racescholen, incentive bureaus, raceteams en natuurlijk voor de coureurs (in spé) zelf. Als instructeur ben ik ruim 15 jaar actief met o.a. incentives, demo’s, speciale rijtrainingen, drift- en racecursussen. Vraag me gerust naar de mogelijkheden of om advies als je hier meer over wilt weten. Het draait om meer dan alleen de ideale lijn!

Automotive Writing (deadlines)
Naast content management (NL / ENG) en het beheren van social media voor mijn opdrachtgevers schrijf ik voor o.a. auto(sport)magazines en bedrijven die actief zijn in de autosport, of die professioneel bezig zijn met bijzondere, of klassieke auto’s. Doordat ik zelf actief ben op circuits en in de klassiekerwereld is het makkelijk om snel te schakelen. Handig met deadlines!

Samenwerken of inhuren? 
Mijn bedrijf heeft als handelsnaam gewoon Dennis Drenthe, lekker makkelijk. Now and Then is de officiële bedrijfsnaam die ik heb gekozen. Want ik schrijf over vroeger en nu, over oude en moderne auto’s, maar ik word als ZZP-er natuurlijk ook zo nu en dan  ingehuurd. Daarom vind ik deze naam zeer toepasselijk. Daarnaast gebruik ik de naam Now and Then al langere tijd als Instagram-account.

Wil je mij ook af en toe inhuren, of wil je structureel samenwerken? Neem dan rechtstreeks contact met mij op: +31 627 623 233.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s