Droomautodag 2017

Logo

DFCharity organiseert voor tweede maal de Droomautodag op Zandvoort

Met een Dakar Truck, een verrassend grote airport crash tender en natuurlijk spectaculair veel droomauto’s belooft de Droomautodag dit jaar nog meer kinderen blij te maken. Op dit moment zijn er zo’n 150 gezinnen aangemeld, maar de organisatie van DFCharity kan er 200 aan. Een stuk meer dan in 2016 toen 67 zieke kinderen met hun gezin een leuke dag op het circuit beleefden.

Naast foodtrucks met eten en drinken voor de deelnemers is er voor de kinderen veel leuks georganiseerd in en rond het pitcomplex. In de pitsstraat staan raceauto’s en exclusieve straatauto’s opgesteld waarin de kinderen en hun familieleden mee kunnen rijden over het circuit. In één van de pitboxen worden pannenkoeken gebakken, buiten is een poffertjeskraam. Er zijn op het paddock lesauto’s waarin de kinderen zelf mogen proberen te rijden en er is zelfs een driftdemo met mogelijkheid om mee te rijden. Ook zijn de overige pitboxen gevuld met allerlei activiteiten zoals een kleurwedstrijd, een raceauto die beschilderd mag worden en schminken, maar er is zelfs een professionele coureurstrainingsinstallatie en simulatoren waarop de kinderen en hun ouders zich kunnen storten. Buiten is er o.a. een springkussen en zijn er auto’s waar de kinderen in mogen zitten voor een fotoshoot.  Sinterklaas stuurde een telegram waarin stond dat er ook enkele Pieten naar de Droomautodag komen.

Na afloop ben ik veilingmeester tijdens de veiling waarbij geld wordt opgehaald om deze Droomautodag jaarlijks te kunnen blijven herhalen. De tekorten worden aangevuld cq. gesponsord door Driving-Fun.com B.V., de organisatie die jaarlijks zo’n 100 circuitevenementen organiseert en steeds vaker het verzoek kreeg om tijdens trackdays iets te doen voor zieke kinderen en/of kinderen met een droomwens dat iets te maken had met auto’s, racen of hun lievelingscoureur.  De Droomautodag vindt dit jaar plaats op 19 november vanaf 10.00 uur op Circuit Zandvoort en bezoekers zijn welkom.

Website Droomautodag: http://www.droomautodag.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/droomautodag

Impressie 2016: https://www.youtube.com/watch?v=5CbZXmKxSVQ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s