DFAcademy Masterclass

Tom Coronel die jouw snelste rondetijd met 2 seconden verbetert in je eigen auto? En jij dacht dat je eigenlijk een ander onderstel nodig had, of duurdere banden? Maar nee, je hebt gewoon nog meer te leren als rijder. Dát is één van de leermomenten tijdens de Masterclass van DFAcademy.  Ook in 2017 organiseren we nog enkele Masterclasses.

25 en 26 september 2017: http://www.dftrackdays.com/circuit/trackday/277/zandvoort_25092017/

23 en 24 november 2017: http://www.dftrackdays.com/circuit/trackday/278/zandvoort_23112017/

Iedere deelnemer aan de DFAcademy Masterclass zal deze twee dagen instructie krijgen een selectie van ons ‘dreamteam’ van instructeurs, bestaande uit Cor Euser, Jaap van Lagen, Tom Coronel, Meindert van Buuren jr. en Jan Lammers! Deze professionals zullen hun geheimen prijsgeven en helpen vertalen naar jouw rijstijl met als doel om je rondetijden verder omlaag te krijgen. Het dreamteam zal jou helpen om alle fasen van een bocht te leren maximaliseren. Het hoogste podium loert!

Tevens zal er de nodige aandacht worden besteed aan datalogging en is het mogelijk om tips te krijgen over de correcte afstemming van je onderstel. Je wordt daarin geholpen door Erik Albertsma, Donald Molenaar, Patrick Verkerk, Timo Wagenaar Hummelinck en Dennis Drenthe. Verder hebben we aandacht voor zaken zoals angst en concentratie.  Aan bod komt hoe zulke gemoedstoestanden je blokkeren of juist ongeremd/roekeloos maken, maar ook hoe je optimaal gebruik kunt maken van hyperfocus.

Uiteraard komen rijtechnieken aan bod zoals geavanceerde bochtentechnieken, de racelijnen (verdedigen én aanvallen), trailbraking, left foot braking en slipstreamen.  Die gaan we fijnslijpen, zodat je ze optimaal kunt benutten. Ook benadrukken we de verschillende modussen waarin je kunt rijden:

  • Trainingsmodus
  • Kwalificatie- & sprintmodus (ook geschikt voor Time Attack)
  • Endurance modus

Op dag 2 oefenen we tevens starts, sprints en zijn er enkele oefenraces (samen met de groep van de licentiecursus). De DFAcademy Masterclass mag je eigenlijk niet missen, want iedere deelnemer tot nu toe heeft zijn rondetijd weten te verbeteren en meer geleerd dan in de (vele) jaren ervoor. Wil je hierover meer weten, vul dan onderstaand formulier in en dan help ik je graag verder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s